Home Новини сучасних технологій Кращі телефони від бренду Xiaomi, які підійдуть дітям або людям похилого віку

Кращі телефони від бренду Xiaomi, які підійдуть дітям або людям похилого віку

0

В цій статті ви дізнаєтеся про смартфони від Xiaomi “Ціна-якість”, які можна взяти дитині або людині похилого віку.

Xiaomi Redmi 9

Кращі телефони від бренду Xiaomi, які підійдуть дітям або людям похилого віку

В ньому встановлений IPS дисплей на 6,53 дюйми, що має зображення розміром 2340 на 1080. Також має процесор Helio G80, що дає непогану автономність. Внутрішня пам’ять в цьому смартфоні на 32 Гб, а оперативна на 3 Гб. В Redmi 9 встановлений Android 10 та NFC модуль. Стоїть акумулятор об’ємом 5020 мАг і головна камера на 13 Мп, що дозволить робити нормальні фото.

Цікаво: Сучасні та якісні смартфони 2021 року, ціною до 12 000 грн.

Xiaomi Redmi Note 9

Цей смартфон має знову ж IPS дисплей та FullHD екран з роздільною здатністю 2340 на 1080. Встановлений досить потужний 8-ми ядерний MediaTek Helio G85. Оперативна пам’ять в ньому на 4 Гб, а внутрішня на 128 Гб. Також в Redmi Note 9 підтримується NFC, ІЧ, швидка зарядка та стоїть головна камера на 48 Мп, завдяки якій ваші фото будуть красивими. В ньому встановлений акумулятор на 5020 мАг, який довго тримає заряд. Ще має лоток під дві сімки, що дуже зручно.

Цікаво: Названо 3 бюджетні смартфони, що мають AMOLED дисплей.

Xiaomi Redmi 9C

Цей смартфон має дисплей на 6,53 дюйми, операційну систему Android 10 та підтримує досить нову функцію NFC, яка зробить ваші покупки зручними. В ньому встановлений акумулятор на 5000 мАг, що дуже добре тримає заряд. Ще в Redmi 9C стоїть оперативна пам’ять на 2 Гб, а внутрішня на 32 Гб. Також він має три модуля камери, які роблять більш-менш хороші фото. Коштує такий смартфон приблизно 3 899 грн.

Цікаво: Названо 4 якісні смартфони за доступну ціну в 2021 році.

Давайте підведемо підсумки. Xiaomi – це один з кращих розробників, тому що має дуже якісні смартфони за невелику вартість. Сподіваюсь, що ця стаття вам сподобалася і ви вибрали якийсь телефон із цієї добірки.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version