Home Новини сучасних технологій Китайську компанію TCL зловили на стеженні за користувачами

Китайську компанію TCL зловили на стеженні за користувачами

0

Сьогодні надійшла інфомрація, що китайську компанію TCL зловили на стеженні за користувачами. Стеження відбувалося через телевізори. Виконуючий обов’язки міністра внутрішньої безпеки США Чед Вульф (Chad Wolf) заявив, що влада намагається з’ясувати, чи вбудовує китайський виробник TCL в свої телевізори під управлінням Android бекдори, щоб стежити за американськими користувачами.

Вульф розповів, що у всіх телевізорах TCL виявили дефекти алгоритму, які ставлять під загрозу безпеку користувачів. В. о. міністра внутрішньої безпеки також згадав, що TCL отримує підтримку Комуністичної партії Китаю, що дозволяє компанії завойовувати лідируючі позиції на ринку телевізорів.

Видання Tom's Guide пише, що минулого місяця TCL повідомила йому про усунення двох вразливостей в телевізорах, які раніше знайшли два хакера. Одна з них дозволяла відправляти скріншоти екранів і логи користувача активності на сервера в Китаї.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version