Home Новини сучасних технологій Візуалізація смартфона Samsung Galaxy Z Fold3 у двох версіях

Візуалізація смартфона Samsung Galaxy Z Fold3 у двох версіях

0

Сьогодні в мережі з’явилася візуалізація смартфона Samsung Galaxy Z Fold3 у двох версіях. Pigtou і xleaks взяли за основу патентну документацію Samsung і наглядно уявили, як можуть виглядати майбутні складні пристрої компанії. 

Візуалізація смартфона Samsung Galaxy Z Fold3 у двох версіях

Вони створили рендери майбутнього Galaxy Z Fold у двох варіантах. У першому випадку показано смартфон з великою гнучкою панеллю, розділеною на три частини.

Панелі праворуч і ліворуч можуть згинатися так, щоб сходитися в центрі великого дисплея і закривати його. Більше того, права сторона оснащена додатковим зовнішнім дисплеєм з фронтальною камерою, а зліва основна камера встановлена ​​з чотирма вертикально розташованими датчиками.

Друга версія Galaxy Fold повторює першу за принципом складання; але з однією різницею - одна з половинок згинається не всередину, а назовні; і в цій версії пристрій нагадує гармошку або Z-подібну конструкцію. Ця конструкція дозволяє уникнути необхідності встановлювати додатковий дисплей на зовнішній стороні гаджета; але з іншого боку збільшує ризик пошкодження, яке може бути завдано гнучкій панелі; особливо на вигині.

Якому дизайну зрештою віддадуть перевагу при створенні Galaxy Z Fold 3 , невідомо. Очікується, що прем'єра третього покоління складного смартфона компанії відбудеться не раніше другої половини наступного року.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version