Home Новини сучасних технологій Смартфон Samsung Galaxy Z Fold3 отримає місце для S Pen

Смартфон Samsung Galaxy Z Fold3 отримає місце для S Pen

0

Сьогодні надійшла інформація, що смартфон Samsung Galaxy Z Fold3 отримає місце для S Pen. Інформацією поділився Росс Янг (Ross Young), засновник дослідницьких компаній Display Supply Chain Consultants та DisplaySearch.

Мова йде про моделі під назвою Samsung Galaxy Z Fold3, яка буде мати ряд відмінностей від Galaxy Z Fold2, показаного на фотографії в цій статті. Джерело стверджує, що обидва екрани Galaxy Z Fold3 будуть трохи зменшені в порівнянні з попередником.

Для чого це буде зроблено? Щоб виділити всередині корпусу місце для зберігання електронного пера S Pen. Samsung вже підтвердила, що стилус перестане бути ексклюзивним аксесуаром для лінійки Galaxy Note. Очікується, що його підтримка буде додана в Galaxy S21 Ultra, проте в смартфоні не буде місця для зберігання S Pen. У Samsung Galaxy Z Fold3 такий слот буде.

Діагональ екран Samsung Galaxy Z Fold3 повинна зменшитися до 7,55 дюйма, а зовнішній екран матиме діагональ 6,21 дюйма. Варто відзначити, що зміни будуть крихітними, так Samsung Galaxy Z Fold2 має екрани діагоналлю 7,59 і 6,23 дюйма відповідно.

При цьому він також додав, що нові розкладні смартфони серії Galaxy Z Flp отримають збільшений до 6,7 дюйма екран LTPO і підтримку високої частоти оновлення зображення 120 Гц.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version