Home Новини сучасних технологій В смартфонах Samsung Galaxy Z Fold 2 виявили неприємний дефект

В смартфонах Samsung Galaxy Z Fold 2 виявили неприємний дефект

0

Сьогодні ми дізналися, що в смартфонах Samsung Galaxy Z Fold 2 виявили неприємний дефект. Раніше повідомлялося, що в процесі розробки першого гнучкого смартфона Samsung під назвою Galaxy Fold компанії довелося відкликати пристрої і відкласти запуск через проблеми з екраном. Компанія внесла деякі зміни і перезапустила пристрій.

Коли південнокорейський гігант випустив Galaxy Z Fold 2, компанія зробила шарнірний механізм ще краще, а захисна плівка екрану прикривалася рамками, щоб користувачі випадково не зняли її.

В смартфонах Samsung Galaxy Z Fold 2 виявили неприємний дефект

Тепер же деякі користувачі Galaxy Z Fold 2 скаржаться на Reddit і інших форумах на те, що в центральній частині екрану захисна плівка стала відходити від екрану з утворенням бульбашок повітря.

Імовірно, в процесі експлуатації захисна плівка повільно від’єднується від рамок, в результаті чого під неї починає проникати повітря. Користувачі можуть видалити захисну плівку, хоча Samsung рекомендує для цього звертатися до сертифіковані сервісні центри. Деякі також підтвердили, що вони успішно замінили заводську захист екрану на плівку іншого виробника.

Погана новина полягає в тому, що ці бульбашки здаються неминучими після декількох місяців використання Galaxy Z Fold 2.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version