Home Новини сучасних технологій Компанія ZTE скоро представить ігровий смартфон з унікальною особливістю

Компанія ZTE скоро представить ігровий смартфон з унікальною особливістю

0
Компанія ZTE скоро представить ігровий смартфон з унікальною особливістю

Компанія ZTE скоро представить ігровий смартфон з унікальною особливістю. Незабаром після анонса мобільної платформи Snapdragon 888 на початку цього місяця ZTE підтвердила, що її наступний ігровий смартфон Red Magic одним з перших телефонів на базі Snapdragon 888. Тепер же був опублікований відеоролик, в якому демонструється унікальна особливість цього смартфона.

Флагманський смартфон Red Magic наступного покоління має спеціальну кнопку, при натисканні якої його задня кришка може стати прозорою або змінити колір. Джерела повідомляють, що розробники використовували власну електрохромноє технологію.

Електрохромне скло може змінювати колір і прозорість. Використовуючи дану технологію, виробники смартфонів можуть випускати телефон в одному кольорі і дозволяти користувачам змінювати колір задньої панелі відповідно до їх уподобаннями.

Згідно MyDrivers, принцип, що лежить в основі технології зміни кольору, заснований на використанні сплаву, званого оксидом індію та олова. Будучи нанесеним на скло, він може зробити поверхню проводить, а минулий заряд може змінити склад молекул скла, тим самим змінивши колір скла.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version