Home Новини сучасних технологій З’явилися результати тестування нової SoC Qualcomm Snapdragon 888

З’явилися результати тестування нової SoC Qualcomm Snapdragon 888

0

Останні декілька днів ми досить часто говоримо про нову однокристальну систему Snapdragon 888, яка була офіційно анонсована на саміті Qualcomm Snapdragon Technology Summit 2020. Сьогодні ж, з’явилися результати тестування нової SoC Qualcomm Snapdragon 888.

На наступний рік велика кількість виробників випустить свої смартфони на базі цієї новинки від Qualcomm. Як відомо, компанія Xiaomi готується представити смартфон Xiaomi Mi 11 вже в цьому місяці. Також в списку компаній присутні Redmi, OnePlus, Sony, Vivo, Oppo, Realme, Meizu, ZTE, Black Shark, Lenovo, Nubia, Asus, Motorola, Sharp і LG.

Через день після офіційного анонса Snapdragon 888 в Мережі з’явилися результати тестування невідомого смартфона Vivo на базі Snapdragon 888 в популярному тестовому додатку GeekBench. Смартфон проходить під модельним номером vivo V2056A. У однопоточном режимі він набрав тисячу сто тридцять п’ять (1135) балів, а при використанні всіх ядер результат склав 3681 бал.

З'явилися результати тестування нової SoC Qualcomm Snapdragon 888

Джерело нагадує, що результати Kirin 9000 в цьому бенчмарке склала 1014 і 3715 балів відповідно. Тобто результати в цілому схожі, проте не варто забувати, що у випадку зі смартфоном Vivo тестувалася НЕ фінальна версія смартфона, так що до виходу результати можуть покращитися.

На саміті Qualcomm 2020 Snapdragon Technology Summit Ху Байшань (Hu Baishan), виконавчий віце-президент і головний операційний директор Vivo, заявив, що смартфони Vivo і iQOO будуть одними з перших, в яких буде встановлена ​​нова мобільна платформа Snapdragon 888 5G. Вони принесуть споживачам більш високу продуктивність і багаті функціональні можливості.

Також відомо, що Qualcomm мають в наявності декілька смартфонів власного виробництва на свої SoC Snapdragon 888.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version