Home Новини сучасних технологій Легендарні телефони Nokia знову повертаються

Легендарні телефони Nokia знову повертаються

0

Зустріти людину, яка б не користувалася телефоном Nokia практично нереально, оскільки років 12 тому, вони були майже в кожного. Причин, через які телефони Nokia були такими популярними цілком достатньо і найперша це те, що їхні телефони були надійними. Зараз же, в епоху смартфонів, Nokia серйозно поступилася іншим брендам і відчайдушно намагається повернути свою славу. Сказати, що в них виходить все добре, досить складно, оскільки останні їхні смартфони виявилися досить дорогими, та ще й поступалися конкурентам. На щастя, нещодавно надійшла новина, що легендарні телефони Nokia знову повертаються. Всього компанія представила 3 пристрої, де 2 з них смартфони і один популярний кнопковий телефон, а точніше його оновлена версія. Детальніше про ці пристрої читайте нижче.

Культовий телефон

Компанія представила кнопковий телефон Nokia 6310, який в свій час був неймовірно популярним. Ця оновлена версія входить в лінійку телефонів Originals та отримала збільшений 2,8-дюймовий дисплей, класичну змійку, ліхтарик, радіо та акумулятор, який дозволить користуватися смартфоном в режимі очікування близько 3-х тижнів.

Бюджетний смартфон

Наступним представником став бюджетний смартфон - Nokia C30. Крім того, що він бюджетний, він ще й автономний, оскільки отримав акумулятор ємністю 6000 мАг. З цим акумулятором можна отримати 3 дня автономної роботи, що включатиме активні розмови по телефоні, посиденьки в соціальних мережах та перегляд фільмів.

Міцний смартфон

Останній смартфон, який було нещодавно представлено, став Nokia XR20. Цей смартфон відноситься до міцних смартфонів і більшість тестів це підтверджують. Nokia XR20 отримав військовий сертифікат міцності MIL-STD-810H-2019, який також підтверджує його міцність.

Також нещодавно стало відомо, що Nokia подає кілька позовів проти Oppo через порушення патентів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version