Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Названо випадок, в якому ПриватБанк може заблокувати раніше виданий кредит

Названо випадок, в якому ПриватБанк може заблокувати раніше виданий кредит

0

Протягом останніх двох років, українці почали більше брати кредитів в банках та мікрофінансових організаціях. Говорити про правильність такого поступку ми не будемо, оскільки в кожної людини можуть бути свої причини, через яку вона вимушена брати кредит. Враховуючи те, що ПриватБанк займає перше місце серед кількості виданих кредитів, було б непогано знати, як отримати кредит від них і як правильно його повертати. Матеріал на дану тему в нас вже присутній, тому перейдемо до іншого питання, а саме буде названо випадок, в якому ПриватБанк може заблокувати раніше виданий кредит.

Ми раніше повідомляли, чому ПриватБанк може не підтвердити видачу кредиту тому чи іншому клієнту, а таке трапляється досить часто. У випадку, якщо ви все ж отримали кредит, то його варто не втратити, оскільки в банку контролюють, на що витрачаються кредитні кошти.

Якщо ви вже здогадалися, то причина, через яку банк може заблокувати кредит, полягає в обмані ПриватБанку, а саме у витрачанні коштів не цільовим чином. Для прикладу, причиною для отримання кредиту було вказано лікування, або ж покупка автомобіля, а на ділі, гроші почали витрачатися на покупку електротехніки, харчування в ресторанах і тому подібне.

Варто не забувати, що банк бачить всі витрати клієнтів, особливо це стосується тих, хто користується кредитними коштами. Причина цього полягає не в стеженні за клієнтами, а в контролюванні та оцінці ризиків при поверненні кредитних коштів.

Також нещодавно ми розглядали, що вигідніше для українців - мікропозика чи кредитна картка. Результати читайте в нашому матеріалі.

Також нещодавно було названо причину, чому клієнти ПриватБанку найчастіше страждають від шахраїв.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version