Home Новини сучасних технологій Названо 4 цікаві факти про компанію Xiaomi, які ви могли не знати

Названо 4 цікаві факти про компанію Xiaomi, які ви могли не знати

0

Компанія Xiaomi є одним із найбільших виробників смартфонів у всьому світі, але крім цього, вони ще займаються й іншими розумними пристроями, які включають в себе планшети, смарт-годинники, програмне забезпечення та багато іншого. Якщо ви фанат Xiaomi або просто цікавитесь ними і їхніми продуктами, то зараз буде названо 4 цікаві факти про компанію Xaiomi, які ви могли не знати.

  1. Значення "Xiaomi"

Найчастіше, фанати компанії Xiaomi сперечаються за те, як правильно називати Xiaomi. Одні називають компанію "сіаомі", інші "ксіаомі", "ксаомі" і тому подібне. На ділі, правильно вимовляти Xiaomi потрібно через букву "і" і вимовляти потрібно як "сіаомі" з наголосом на останню "і". Стосовно перекладу, то Xiaomi перекладається як "дрібний рис", а скорочена версія "MI" означає "Мобільний та Інтернет".

  1. Xiaomi вперше випустили не смартфон

Як ми писали вище, компанію Xiaomi всі знають через те, що вони відомий виробник смартфонів. Раніше ж, так не було, і перед тим, як зайнятися смартфонами, вони займалися розробкою програмного забезпечення, а саме оболонки для Android - MIUI.

  1. Xiaomi продає в понад 100 країнах

З тим фактом, що Xiaomi відомі та популярні, ми вже знайомі, а от те, що вони продають свої пристрої в понад 100 країнах - швидше не знайомі. Як мінімум, така інформація розміщена на головному сайті компанії. Перевірити цю інформацію в правдивості складно, але як мінімум ми знаємо, що в сусідніх країнах їхні пристрої можна знайти, та й в Європі з ними не проблематично, а в Індії то взагалі всі пристрої виробляються.

  1. Санкції проти Xiaomi

Якщо ви пам'ятаєте, то останнім указом президента США Дональда Трампа було внести Xiaomi в санкційний список поряд із Huawei та ZTE. Як не дивно, але компанія продовжує працювати в США, але займається продажем не смартфонів, а різноманітних пристроїв для розумного дому. Хоча дохід в США в них і зменшився, сильно на компанію це не вплинуло.

Також нещодавно було названо 5 причин, чому фірмова прошивка Xiaomi така проблемна.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version