Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Що вигідніше для українців – мікропозика чи кредитна картка?

Що вигідніше для українців – мікропозика чи кредитна картка?

0

Як би там не було, але оформлення кредитів українцями з абсолютно різних причин продовжує зростати. Відповідно до цього, варіанти кредитних продуктів також є різноманітними і кожен із них як із певними перевагами, так і з недоліками. Сьогодні ми хочемо поговорити про такий тип кредиту як мікропозика та порівняти її із отриманням кредитної картки, а ще дати відповідь на питання, що краще обрати – мікропозику чи кредитну картку.

Кредитна картка та мікропозика однаково надають користувачу грошові кошти (тобто кредит) під певні проценти та на певний термін. Правда кредитну картку ви можете оформити лише у банку, а мікропозики видають в різних мікрофінансових організаціях.

З кредитною карткою, я думаю, стикались та знають що це таке багато із нас. Вона досить зручна у використанні та й умови її використання бувають справді вигідними. Звісно, якщо не порушувати терміну повернення коштів. Якщо у вас хороша кредитна історія, то проблем із оформленням кредитної картки виникнути у вас не повинно. А от якщо ви вперше оформляєте такого типу картку, то розраховувати на отримання кредиту в великому розмірі не варто.

Щодо мікропозики, то враховуючи те, що видають її різноманітні фінансові організації, отримати кредит тут дещо простіше, ніж в банку. Та й не потрібно збирати великої кількості документів. Проте і сума, на яку ви можете розраховувати оформляючи мікропозику буде меншою, ніж вам би могла видати банківська установа. А от що стосується процентної ставки, то вона буде значно вища. Якщо ви і зможете знайти організації, які запропонують вам низьку процентну ставку, або ж узагалі нульову, то буде це не просто так. В більшості випадків такі умови пропонують новим клієнтам для розширення своєї бази, та й видають такі кредити терміном всього декілька днів.

Якщо робити висновок, то використання кредитної картки є набагато вигіднішим, ніж оформлення мікропозики. Але все ж бувають ситуації, коли кредит в банку вам не надають, можливо немає повного пакету документів, а мікропозику вам точно оформлять. Правда чи варто переплачувати значну суму відсотків, вирішувати уже вам.

Також нещодавно стало відомо, чому українцям рекомендують прикривати камеру в банкоматі, під час введення пін-коду?

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version