Реклама

Lenovo презентували ноутбук Lenovo Flex 5G

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Минулого тижня компанія Lenovo презентувала свій ноутбук IdeaPad Slim 3, який виявився надзвичайно легким. Сьогодні ж, Lenovo презентували ноутбук Lenovo Flex 5G.
Він підтримує 5G, як видно з назви, та працює на SnapDragon 8cx. Також ноутбук отримав 8ГБ оперативної пам’яті LPDDR4X та внутрішню пам’ять на 256ГБ UFS 3.0.

Lenovo презентували ноутбук Lenovo Flex 5G

Дисплей можна використовувати в режимі планшетного ПК, так як він сенсорний. Діагональ екрана складає 14-дюймів FHD, яскравість якого складає 400 ніт. Також варто відмітити шарнір ноутбука, який дозволяє розкладати ноутбук на 360 °. Працює ноутбук на операційній системі Windows 10 Pro.

Lenovo презентували ноутбук Lenovo Flex 5G

Живиться Lenovo Flex 5G від акумулятора на 60Wh, з автономністю роботи 24 год. Також він отримав швидку зарядку на 45Вт. Зарядка відбувається через USB Type-C.
Також присутні два порти USB-C 3.1 та комбінований порт для навушників + мікрофона. Ноутбук оснащений слотом для nano-SIM та зчитувачем відбитків пальців.
В найближчий час він з’явиться в Україні, але буде продаватися під назвою Lenovo Yoga 5G. Ціна ноутбука-планшета 1400 доларів.

Джерело: XDA

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Опубліковано зображення смартфона Microsoft Lumia з Windows 10

Сьогодні було опубліковано зображення смартфона Microsoft Lumia з Windows 10 ARM, на якому був запущений Adobe Photoshop Процесори на базі...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -