Home Новини сучасних технологій Lenovo презентували ноутбук Lenovo Flex 5G

Lenovo презентували ноутбук Lenovo Flex 5G

0

Минулого тижня компанія Lenovo презентувала свій ноутбук IdeaPad Slim 3, який виявився надзвичайно легким. Сьогодні ж, Lenovo презентували ноутбук Lenovo Flex 5G.
Він підтримує 5G, як видно з назви, та працює на SnapDragon 8cx. Також ноутбук отримав 8ГБ оперативної пам’яті LPDDR4X та внутрішню пам’ять на 256ГБ UFS 3.0.

Lenovo презентували ноутбук Lenovo Flex 5G

Дисплей можна використовувати в режимі планшетного ПК, так як він сенсорний. Діагональ екрана складає 14-дюймів FHD, яскравість якого складає 400 ніт. Також варто відмітити шарнір ноутбука, який дозволяє розкладати ноутбук на 360 °. Працює ноутбук на операційній системі Windows 10 Pro.

Живиться Lenovo Flex 5G від акумулятора на 60Wh, з автономністю роботи 24 год. Також він отримав швидку зарядку на 45Вт. Зарядка відбувається через USB Type-C.
Також присутні два порти USB-C 3.1 та комбінований порт для навушників + мікрофона. Ноутбук оснащений слотом для nano-SIM та зчитувачем відбитків пальців.
В найближчий час він з’явиться в Україні, але буде продаватися під назвою Lenovo Yoga 5G. Ціна ноутбука-планшета 1400 доларів.

Джерело: XDA

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version