Home Новини сучасних технологій Lenovo випустили ноутбук із вбудованими навушниками TWS

Lenovo випустили ноутбук із вбудованими навушниками TWS

0

Сьогодні Lenovo випустили ноутбук із вбудованими навушниками TWS. Називається цей ноутбук ThinkBook 15 Gen 2. Так ви правильно зрозуміли і прочитали.

Новий ноутбук Lenovo має спеціальний відділ, який висувається з правого боку і в ньому знаходиться пара навушників TWS. Навушники мають довгі стебла з силіконовими наконечниками для вух і підключаються до ноутбука, коли ви виймаєте їх з лотка. Вони також мають шумозаглушення та сенсорні елементи керування для вимкнення мікрофона. Щоб їх зарядити, потрібно лише повернути їх назад у лоток.

Lenovo випустили ноутбук із вбудованими навушниками TWS

Lenovo ThinkBook 15 Gen 2 має 15-дюймовий FHD-дисплей із опцією сенсорного екрану. Екран має шарнір на 180 °, що має бути плюсом для тих, хто обирає сенсорну версію.

Ноутбук поставляється у двох основних версіях - з процесорами Intel 11-го покоління або з Ryzen 4000 U-серії AMD. Існують різні конфігурації оперативної пам'яті та сховища (SSD, подвійний SSD або SSD + HDD). Комп’ютер має повнорозмірну клавіатуру з виділеною цифровою клавіатурою. Він також має сканер відбитків пальців, зчитувач карток, порти USB 3.0, вихідний порт HDMI та порти USB-C з DisplayPort та підтримкою Power Delivery.

Початкова ціна ThinkBook 15 Gen 2 становить $ 549 за версію AMD і $ 569 за версію Intel. Версія AMD не постачається з навушниками, оскільки це функція, обмежена деякими моделями варіанту Intel. Комп’ютер надійде у продаж наступного місяця, але якщо вам потрібна версія з навушниками, вам доведеться почекати до листопада.

Рекомендуємо: Lenovo Запускає Бюджетні Ноутбуки Та Планшети Xiaoxin.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version