Home Новини сучасних технологій LG готує до запуску унікальний продукт на заході IFA 2020

LG готує до запуску унікальний продукт на заході IFA 2020

0
LG готує до запуску унікальний продукт на заході IFA 2020

Компанія LG готує до запуску унікальний продукт на заході IFA 2020. Цей продукт, це електронна маска PuriCare Wearable Air Purifier. Спираючись на сьогоднішню світову ситуацію, такий продукт є досить актуальним.

LG PuriCare Wearable Air Purifier щільно прилягатиме до обличчя та отримає два фільтри H13 HEPA, що схожі до фільтрів для очищення повітря. Присутні тут два вентилятори та дихальний датчик, завдяки яким, користувач буде вдихати відфільтроване, чисте повітря. Вентилятори автоматично регулюють всмоктування, для забезпечення нормального дихання, без зусиль.

Електронна маска PuriCare Wearable Air Purifier отримає акумулятор ємністю 820 мАг, що надасть до 2 годин роботи у високому режимі та до 8 годин у низькому. Для перенесення маски у комплекті буде йти сумка. Дана сумка оснащена УФ-світлодіодними світильниками, які вбивають шкідливі мікроби та заряджають саму маску.

Працюватиме маска із додатом LG ThinQ, який сповіщатиме вас, коли потрібно буде замінити фільтри.

Рекомендуємо: LG Створили УФ-Стерилізатор Для Телефонів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version