Home Новини сучасних технологій LG планує випустити нові смартфони серії Q

LG планує випустити нові смартфони серії Q

0

LG планує випустити нові смартфони серії Q. Очікуються наступні смартфони – LG Q31 , LG Q51 , LG Q61 , LG Q52 і LG Q92 5G . 

Новий звіт 91mobiles показує, що південнокорейська компанія планує запустити нові смартфони серії Q в І кварталі 2021 року. Нещодавно повідомлялося, що компанія зареєструвала товарний знак з 13 іменами Q, до яких також належать LG Q63 і LG Q83. Портал також поділився CAD рендерами смартфонів LG Q63 або Q83. Окрім розкриття свого дизайну, видання також розкрило деякі ключові відомості.

LG планує випустити нові смартфони серії Q

Візуалізація САПР показує, що телефон LG Q63 / Q83 оснащений вирізним екраном з краплею з товстим підборіддям. Видання дізналося від свого джерела, що пристрій має розміри 164,4 x 76,3 x 7,8 мм і має 6,5-дюймовий плоский дисплей.

На задній панелі телефону є трикутний модуль камери. У ньому розміщено три камери, світлодіодний спалах та невідомий блок. Сканер відбитків пальців знаходиться на правій стороні пристрою. Його лівий край оснащений кнопками регулювання гучності, а також, здається, він має спеціальний апаратний ключ для запуску Google Assistant.

Телефон також оснащений 3,5-мм аудіороз'ємом, портом USB-C та решіткою динаміка в нижній частині. Наразі інші характеристики смартфона перебувають у стані закриття.

Минулого місяця LG представила телефон середнього класу LG Q52 у Південній Кореї. Він оснащений такими специфікаціями, як 6,6-дюймовий IPS LCD HD + дисплей з прорізним дизайном, набір мікросхем Helio P35 , 4 ГБ оперативної пам'яті, 64 ГБ внутрішньої пам’яті, 48-мегапіксельні чотирикамерні задні камери, 13-мегапіксельна селфі-камера та 4000 мАг акумулятор.

Читайте також: LG випустили декілька нових смартфонів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version