Home Новини сучасних технологій Останнє оновлення MIUI зламало смартфони Xiaomi і Poco

Останнє оновлення MIUI зламало смартфони Xiaomi і Poco

0
Останнє оновлення MIUI зламало смартфони Xiaomi і Poco

Останнє оновлення MIUI зламало смартфони Xiaomi і Poco. Вони вирушили в нескінченне перезавантаження. Проблема виявилася в операторському додатку.

Деякі користувачі смартфонів Xiaomi і Poco зіткнулися з неприємною проблемою після недавнього оновлення MIUI 12. Смартфони виводять повідомлення про те, що додаток Find Device несподівано закрито, а потім починається перезавантаження. Причому це цикл може повторюватися до нескінченності.

Як виявилося, судячи з усього, проблема в конфлікті налаштувань Find My Device в MIUI і додатки Airtel Thanks, яке дозволяє управляти сервісами індійського оператора Airtel.

Поки Xiaomi не розкрила точну причину проблеми, але вже щільно працює з Airtel над виправленням. Представник Airtel вже підтвердив, що проблема виникла у користувачів з встановленим додатком Airtel Thanks. В якості тимчасового рішення Airtel випустив невелику поправку для додатка, яка зупинить нескінченні перезавантаження. Також в якості тимчасового заходу можна видалити додаток, відключити режим Ultra Battery Saver або Find My Device в налаштуваннях смартфона.

Читайте також: Xiaomi тестує нову функцію для MIUI 12.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version