Home Новини сучасних технологій LG розробили автоматизовані двері з прозорими OLED панелями

LG розробили автоматизовані двері з прозорими OLED панелями

0

Сьогодні надійшла інформація, що LG розробили автоматизовані двері з прозорими OLED панелями. На початку цього тижня компанія LG Electronics оголосила, що співпрацюватиме з Assa Abloy, щоб випустити такі автоматичні двері. Вони, ймовірно, будуть використовуватися в комерційних секторах.

LG розробили автоматизовані двері з прозорими OLED панелями

Для тих, хто не знає, Ass Abloy – це шведська компанія, яка виробляє двері, механічні дверні замки, цифрові дверні замки та автоматичні двері. Компанія поставила свої автоматичні двері по всьому світу, включаючи аеропорти Лондона, Іспанії та Південної Кореї. Отже, партнерство з південнокорейським технічним гігантом дозволить їм розширити свою існуючу лінійку.

На цих автоматичних дверях будуть використовуватися 55-дюймові дисплеї LG OLED. Це дозволить дверям відображати різні повідомлення, інформацію про будівлі і навіть рекламу. Іншими словами, це може відкрити цілий новий потік доходів для аеропортів і відкрити ще одну область для компаній, де можна рекламувати свою продукцію.

Оскільки для прозорих OLED-панелей не потрібне підсвічування, як для РК-дисплея (рідкокристалічний дисплей), він забезпечує вищу прохідність або прозорість. В даний час не відомі детальніші подробиці щодо його розробки, а також компанія не запропонувала жодної специфіки чи дорожніх карт.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version