Home Новини сучасних технологій Cмартфон Huawei Mate 40 Pro найкращий камерофон за версією DXOMARK

Cмартфон Huawei Mate 40 Pro найкращий камерофон за версією DXOMARK

0

Згідно отриманої інформація, смартфон Huawei Mate 40 Pro найкращий камерофон за версією DXOMARK. Тепер детальніше.  Серія Huawei Mate 40 – це остання щорічна флагманська серія компанії Huawei, яка була представлена ​​22 жовтня на глобальній конференції щодо запуску в Інтернеті. Ця серія представляє чотири моделі – Huawei Mate 40, Mate 40 Pro, Mate 40 Pro + та Mate 40 RS Porsche Design.

Huawei Mate 40 Pro є одним з головних членів Mate 40 серії , яка поставляється з процесором Kirin 9000, попередньо встановленою EMUI 11, 6,76-дюймовим дисплеєм, системою квадро-камери і багато інших захоплюючих можливостей.

Система чотирьох камер складається з 50-мегапіксельної камери Ultra Vision (ширококутна, діафрагма f / 1,9, OIS), 20-мегапіксельної надширококутної, діафрагми f / 1,8, 12-мегапіксельної камери SuperZoom (5-кратне оптичне збільшення, діафрагма f / 3,4, OIS) , 3D-камера, що визначає глибину, світлодіодний спалах, мультиспектральний датчик кольорової температури та 13-мегапіксельна селфі-камера Ultra Vision із 3D-камерою.

За версією DXOMARK China, Huawei Mate 40 Pro зайняв верхню позицію серед найкращих камер смартфонів 2020 року зі 136 балами та 104 балами в категорії задніх і селфі-камер відповідно.

Cмартфон Huawei Mate 40 Pro найкращий камерофон за версією DXOMARK

У звіті сказано, що Huawei Mate 40 Pro - найкраща камера для смартфонів, яка може підсвічувати об'єкти навіть при слабкому освітленні, що дуже важко для багатьох флагманських телефонів.

Більше того, Mate 40 Pro також є найкращим вибором для відеозйомки з хорошим контролем шуму, ефективною системою захисту від тремтіння та плавним автофокусом. На даний момент це найбільш універсальний смартфон для мобільних зйомок.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version