Home Новини сучасних технологій З’явилася візуалізація майбутнього смартфона Xiaomi Mi Mix Alpha R

З’явилася візуалізація майбутнього смартфона Xiaomi Mi Mix Alpha R

0

Складних телефонів все ще мало, але технологія, що забезпечує більш сміливі конструкції, постійно розвивається. Остання тенденція – це мобільні дисплеї, які демонстрували TCL та Oppo, і, схоже, Xiaomi незабаром може приєднатися до їхньої компанії з власною пропозицією. Сьогодні з’явилася візуалізація майбутнього смартфона Xiaomi Mi Mix Alpha R.

З'явилася візуалізація майбутнього смартфона Xiaomi Mi Mix Alpha R

Патент Xiaomi від минулого року, заповнений USPTO (Управлінням патентів і торгових марок США), показує бачення бренду пристрою з висувним дисплеєм, який тягнеться вбік до форми таблетки.

Джермейн Сміт (він же Creator Creator) використовував ескізи патентів, щоб створити набір рендерів, які краще ілюструють концепт-пристрій. Ми бачимо, що пристрій має екранований екран, подібний до концептуального телефону Mi Mix Alpha .

Як і у всіх патентах та ранніх ескізах, ця інформація та зображення містять більше бачення автора, ніж компанії Xiaomi, оскільки не можна сказати, чи ми побачимо комерційно готовий продукт, подібний до цього.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version