Home Новини сучасних технологій Lifecell додатково роздає безлімітний інтернет своїм абонентам

Lifecell додатково роздає безлімітний інтернет своїм абонентам

0

Сьогодні вже друга новина пов’язана з компанією Lifecell та черговими подарунками для своїх абонентів. Нещодавно ми повідомляли, що Lifecell роздають безкоштовні цифрові SIM – карти, а зараз стало відомо, що Lifecell додатково роздає безлімітний інтернет своїм абонентам. Як і у всіх акціях, є певні умови для отримання безлімітного інтернету.

Як вже повідомлялося, Lifecell вирішили порадувати своїх абонентів цього літа і запропонували додаткову опцію для своєї акції “Літній драйв”. За умовами цієї акції, всі активні абоненти Lifecell, можуть користуватися безкоштовним безлімітним інтернетом в святкові дні та в будні дні, в нічний час (з 00:00 до 7:00).

Всі нові абоненти Lifecell отримають акційне автоматичне підключення безлімітного інтернету, а всі дійсні абоненти можуть підключити послугу тільки при умові підключеного одного з тарифних планів («Лайфхак», «Вільний Лайф», «Смарт Лайф», «Зроби сам», «Жара GO» та інших популярних тарифів).

Підключити безлімітний інтернет можна за допомогою додатку "Мій Lifecell" та опції "За посмішку", але тільки для користувачів Android.
Якщо у вас відсутній додаток, то послугу можна замовити за допомогою короткого коду *480# за 50 грн.

Акція розпочалася 14 червня і триватиме до кінця літа, тобто до 31 серпня 2021 року.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version