Home Новини сучасних технологій Lifecell нагадує всім про найбезпечніший месенджер в Україні

Lifecell нагадує всім про найбезпечніший месенджер в Україні

0

Компанія Lifecell нагадує всім про найбезпечніший месенджер в Україні, а саме про фірмовий додаток-месенджер BiP. В компанії запевняють, що з месенджером BiP не варто хвилюватися за безпеку своїх персональних даних, оскільки вони “не збирають жодної інформації або контенту”, якими ділиться користувач з іншим користувачем.

Lifecell нагадує всім про найбезпечніший месенджер в Україні

За допомогою цього месенджера можна здійснювати дзвінки всередині BiP, дзвонити на всі мобільні номери на території України, обмінюватися фото, відео, аудіо, повідомленнями та документами.

Основною перевагою месенджера BiP є те, що ним можуть користуватися абоненти всіх мобільних операторів України, а не тільки абоненти Lifecell. Фактично, месенджером можна користуватися всюди, де є Інтернет (так же, як і Viber і Telegram). Сам додаток доступний для завантаження в офіційних магазинах Google (Google Play) та Apple (AppStore).

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version