Home Новини сучасних технологій Lifecell роздає безлімітний інтернет майже безкоштовно

Lifecell роздає безлімітний інтернет майже безкоштовно

0

В наш час, інтернет відіграє надзвичайно важливу роль в житті і як завжди, той інтернет який нам доступний, рано чи пізно закінчується (якщо мова йде про мобільний інтернет). І в даному випадку, компанія Lifecell постаралася вирішити цю проблему запропонувавши новий тарифний план. Відомо,що Lifecell роздає безлімітний інтернет майже безкоштовно, якщо точніше то за 1 грн 79 коп в день або ж 50 грн в місяць. Новий тариф отримав відповідну назву “Інтернет Безмеж”.

Даний тарифний план включає в себе Безлімітний інтернет, безлімітні дзвінки на lifecell, 250 хвилин на інші мобільні оператори України та безкоштовна роздача інтернету через пристрої.

Найважливішим в цьому тарифному плані є те, що Lifecell гарантує фіксовану ціну до 31.08.2021 року, що дійсно радує, оскільки вартість тарифів зараз піднімається по декілька разів в році.

Тепер детальніше про вартість тарифного плану. Цей тарифний план найбільш вигідний для тих, хто хоче перенести свій номер до компанії Lifecell. Якщо ви дійсно вирішили покинути свого теперішнього оператора, то Lifecell підключить вам цей тарифний план лише за 50 грн на 4 тижні. Якщо ж ви вже є зареєстрованим / персоніфікованим користувачем послуг Lifecell, то для вас плата складе лише 60 грн за 4 тижні.

Для користувачів, які не є зареєстрованими користувачами, але використовують послуги компанії, то вартість пакету послуг складе 70 грн за 4 тижні.

Як підключити тарифний план Lifecell "Інтернет Безмеж"?

Для підключення тарифного плану, необхідно набрати коротку комбінацію *747#, для повторного замовлення послуг (через 4 тижні) необхідно набрати *700#. У випадку, якщо у вас закінчився пакет послуг (пройшло 4 тижні) і ви не поповнили рахунок на необхідну суму, то автоматично вмикається пакет послуг на 1 день. Цей пакет включає в себе 250 Мб (що досить малувато), 5хв на номери інших мобільних операторів по Україні, дзвінки в мережі Lifecell безліміт. Пакет коштує 5 грн.

Якщо оцінити умови від інших компаній, то в даному випадку, цей тарифний план можна вважати досить вигідним, а от питання розходиться тільки в покритті мережі.

Нагадуємо, що нещодавно Lifecell також представив тарифні пакети “Вільний Лайф”, “Смарт Лайф” та “Просто Лайф”.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version