Home Новини сучасних технологій Лімітована новинка від Xiaomi – Redmi Note 11T Trend Limited Edition

Лімітована новинка від Xiaomi – Redmi Note 11T Trend Limited Edition

0

Смартфон, який нещодавно презентувала компанія Xiaomi, повністю унікальний, адже випущений обмеженим тиражем і зроблений разом із авторами популярного аніме мультика – Astro Boy. Фанати даної стрічки будуть точно у захваті та захочуть відразу придбати дану модель. Чим ж вона особлива та як вилядає? Читайте нижче.

В комплекті із унікальним смартфоном, який зроблений у стилі аніме Astro Boy, навіть на задній кришці малюнок звідти (на фото видно), йде захичний чохол, який також не менш оригінальний. Також це чудовий захист від падінь та пошкоджень. Чохол зроблений так, щоб власник телефона з ним нічого не зміг зробити. Окрім цього в наборі ще є оригінальний зарядний блок та кабель. Нічого додатково купувати не доведеться. Якщо говорити про інтерфейс, то він звісно також унікльний та не такий як у вісх. Змінено абсолютно все: шпалери, екран блокування, анімація до зарядки, значки додатків, а сама інструкція до телефона виконана в вигляді відео аніме (схожого до мультика).

Цікаво: Xiaomi 12 Ultra буде мати модуль камери бренду Leica

Давайте трохи поговоримо про характеристики. Процесор використали MediaTek Dimensity 8100 доволі потужний та справиться із усіма поставленими задачами. Дисплей розміром 6,6 дюйма з частотою оновлення 144 Гц, ЖК панеллю та підтримкою FullHD+. Основна камера на 64 Мп робить якісні та чіткі знімки, а швидкісна зарядка на 120 Гц майже моментально відновить заряд акумулятора.

Redmi Note 11T Trend Limited Edition випущений в Китаї в дуже обмеженій кількості, тому варто поспішити його придбати фанатам стрічки.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version