Home Новини сучасних технологій Xiaomi 12 Ultra буде мати модуль камери бренду Leica

Xiaomi 12 Ultra буде мати модуль камери бренду Leica

0

Чутки про те, що новий смартфон Xiaomi 12 Ultra буде мати камеру від бренду Leica ходили давно, це було зумовлено тим, що на задній панелі помітили їх логотип. Зараз в інтернеті з’явились фото, які ще раз підтверджують цей факт.

На фото, які доступні зараз на сайтах, зображений попередній дизайн смартфона флагмана від Xiaomi. Чи буде він точно такий, дізнаємось лише після офіційної презентації та виходу у продаж. Не зважаючи на це, вже є багато доказів того, що камера буде дійсно така, як про неї і говорять. У Xiaomi 12 Ultra буде чотири камери, хоча раніше усі говорили про три. Ось ця четверта скоріше за все буде додатковим телеоб'єктивом. Що ж відомо ще про камери? Основна повинна бути на 50 Мп, перископ та надширококутна камера - аж 48 Мп. Фронтальна камера знаходиться по центру екрану зверху, її практично не помітно і вона буде мати 20 Мп, дуже хороший показник як для селфі камери.

Цікаво: В очікуванні найновішого металевого флагмана Xiaomi з топовими характеристикиам

Окрім камери відомі ще й інші характеристики. Наприклад, процесор встановлюють Snapdragon 8 Gen 1. Дисплей буде AMOLED розміром 6,1 дюйма, краї будуть трохи вигнуті, що візуально ще його збільшить. Частота оновлення попередньо становить 120 Гц, підтримує HDR 10+. Окрім цього буде два якісних динаміка. На рахунок корпуса немає ніякої інформації, але усі чекають чогось дуже якісного. Наприклад, скла чи кераміки, а може взагалі шкіри. Не зрозуміло, що вигадає на цей раз виробник для свого флагмана.

Коли ми зможемо придбати або хоча б просто ознайомитись із новинкою поки не зрозуміло. Раніше ходили чутки про презентацію в травні, але як бачимо нічого такого не відбулося, та і виробник мовчить про нову модель. Будемо надіятись, що скоро таки фанати зможуть скористатись новим флагманом та особисто переконатись в його унікальності та якості.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version