Home Новини сучасних технологій WatchOS 9 тепер матиме нові цікаві циферблати

WatchOS 9 тепер матиме нові цікаві циферблати

0

Як вже усім відомо, буквально вчора Apple представив на конференції усі свої оновлення та новинки. Серед них операційна система для годинників WatchOS 9, яка тепер має нові цікаві циферблати, нижче можна ознайомитись з кожним детальніше. Окрім них оновлення отримали ще й старіші циферблати.

Lunar. Перший новий циферблат. З ним можна використовувати до чотирьох розширень. Це циферблат, який відображає зв'язок між місячним та грегоріанським календарями. Їх використовують в культурах6 китайська, іврит, ісламська.

Цікаво: Відомо, як слухати музику на Apple Watch

Playtime. Цей циферблат був створений з допомогою відомої художниці Джой Фултон. Він досить цікавий, веселий та кольоровий. Цифри на екрані живі та створені в вигляді чоловічків з ногами. Коли торкнутись до них, вони починають рухатись. Сам фон може бути просто однотонний кольоровий або ж із конфеті. Все як ви забажаєте. Взагалі цей циферблат дуже підіймає настрій та відрізняється своєю динамічністю та оригінальністю.

Metropolitan. Цей циферблат класичний у вигляді звичайного годинника. Ви можете налаштовувати колір самостійно (однотонний чи кольоровий). Якщо почати крутити головку Digital, то циферблат почне змінювати свій стиль. Коли ви руки опускаєте, то самі цифри та годинник змінює свій стиль та повертається разом із рукою. Дуже зручно та стильно, а головне нічого зайвого немає.

Astronomy. Цікавий та оригінальний циферблат. Можна на фон поставити Місяць, Землю або ж зіркове небо. Також він буде показувати дані по хмарному покриву залежно від того де ви знаходитесь. Шрифт та стиль цифр також можна змінювати самостійно. Цифрова колона повертається і дає можливість побачити фазу Місяця або в якому положенні сьогодні знаходиться Земля. Цей циферблат не тільки гарно виглядає, а ще й дуже цікавий своїми функціями.

Варто знати: Apple Watch 7: Дата випуску, ціна, особливості та витоки

Інші старіші циферблати мають також оновлення. У них стало більше розширень та змінились ті, що все були. Також трохи змінився зовнішній вигляд деяких із них. Всі ці зміни відразу будуть помітні тим, хто оновить операційну систему. Нагадаємо, що вона доступна для всіх пристроїв серії 4 та ще новіших версій. Apple Watch серії 3 нажаль не отримає дане оновлення.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version