Home Новини сучасних технологій Відомо, як слухати музику на Apple Watch

Відомо, як слухати музику на Apple Watch

0

Слухати музику на годиннику Apple Watch дуже комфортно. Адже ви можете насолоджуватись улюбленими мелодіями, які є на вашому iPhone. Звісно, це залежить від того, якою операційною системою користуєтесь. Apple Watch з watchOS 4.1, а також Apple Watch Series 3, дозволяють користуватись Spotify, Pandora та iHeartRadio. А якщо маєте передплату, то і Apple Music.

Для того, щоб почати прослуховування потрібно:

1. Переконатись, що ваша ОС оновлена до останньої версії. Якщо ні - оновити. Це зробити можна, якщо перейти до Налаштування на Apple Watch, або відкрити на iPhone програму Годинник. Потрібно подивитись у розділі Загальні оновлення чи оновлене програмне забезпечення і чи є наявні нові.

2. Підключити Apple Watch до динаміка чи навушників. Для цього необхідно створити пару з пристроєм. Перейдіть в Налаштування, Bluetooth та оберіть зі списку потрібну назву.

3. Додати списки прослуховування. Їх можна створити на iPhone і потім синхронізувати з годинником. Для цього потрібно перевірити чи ввімкнено Bluetooth. Потім зайдіть в програму Годинник на смартфоні, відкрийте «Мій годинник» - «Музика», «Додати музику». Оберіть альбоми чи сингли, які бажаєте прослуховувати та натисніть на «+» угорі. Потім потрібно поставити годинник на зарядку для синхронізації мелодій.

4. Почати прослуховування можна, зайшовши в меню годинника «Музика». Тут можна обрати потрібний трек, зупиняти прослуховування, перемикати на інший та регулювати звук.

Через Apple Watch можна слухати музику з iPhone. Для цього в пункті «Музика» потрібно знайти «На iPhone». Якщо натиснете, то матимете доступ до всіх мелодій.

Також нещодавно ми розповідали, як активувати трекпад на Apple iPhone.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version