Home Новини сучасних технологій Logitech спільно Riot Games випустили багато нових пристроїв

Logitech спільно Riot Games випустили багато нових пристроїв

0

Logitech спільно Riot Games випустили багато нових пристроїв. Всі новинки офіційно ліцензовані для фанатів гри League of Legends (LoL) . Продукція включає ігрову гарнітуру, навушники-вкладиші, бездротову мишку та коврик для миші.

Logitech оголосила про партнерство разом із деталями продукту на своєму офіційному веб-сайті. League of Legends – це багатокористувацька онлайн гра, розроблена Riot Games. Крім того, ця гра, одна з найпопулярніших комп’ютерних ігор у світі.

Видання Logitech G LoL K / DA Продукти: ціноутворення та доступність

Спочатку випуски LoL K / DA для гарнітури, навушників, миші та накладки для миші будуть доступні на веб-сайті Logitech G у Китаї. Однак, як кажуть, продукти продаватимуться і в інших країнах в 2021 році. Ви можете подивитися ціни нижче:

  • Logitech K / DA G733 Lightspeed Wireless RGB Gaming Headset - $ 129,99 
  • Навушники-вкладиші Logitech K / DA G333 - $ 49,99 USD
  • Бездротова ігрова миша Logitech K / DA G304 / G305 LIGHTSPEED -  $ 59,99
  • Ігрова поверхня для миші Logitech K / DA G840 XL -  $ 49,99 USD

Гарнітура Logitech G733 LoL K / DA edition

Logitech спільно Riot Games випустили багато нових пристроїв

Повертаючись, перша - це бездротова ігрова гарнітура Logitech G733 Lightspeed RGB LoL. Ця версія має тему Ahri з логотипом K / DA на навушниках, білі акценти з блакитно-зеленим підсвічуванням та двошарові чорні амбушюри. Крім цього, технічні характеристики залишаються тими ж, що і стандартна версія. За вагою 278 г, вони, як повідомляється, забезпечують 29 годин автономної роботи, заряджються через USB-C і мають бездротовий діапазон 20 метрів. Є 40-міліметровий драйвер PRO-G, відповідь 20 Гц-20 кГц та знімний мікрофон із штангою 6 мм.

Вкладиші Logitech G333 LoL K / DA edition

Як повідомляється, навушники-вкладиші G333 LoL є першими у своєму роді від Logitech G. Вони мають таку саму білу та блакитну естетику, як модель K / DA з темою Akali. Вушні наконечники синього кольору, корпус срібний, а кабель білий. Медіа-кнопки - це поєднання чорного та синього. Вони оснащені подвійними аудіодрайверами, 5,8 мм і 9,2 мм. Інші функції включають 3,5-мм позолочений порт, бас-аудіо для потужних ігор.

Бездротова ігрова миша Logitech G304 / G305 LoL K / DA edition

Бездротова ігрова миша Logitech G304 / 5 LoL Edition має логотип K / DA на кнопці правої кнопки миші з чорно-синіми акцентами. Вона важить всього 99 грам, підтримує порт USB. Працює на macOS, Windows та Chrome OS. Вона має такі функції, як датчик HERO з 12000 DPI, швидкість відгуку 1 мс, час автономної роботи 250 годин тощо.

Ігрова поверхня для миші Logitech G840 XL LoL K / DA edition

Ця величезна поверхня для миші розміром 15,75 × 35,43 дюйма покриває клавіатуру, мишу та інші аксесуари однією поверхнею товщиною 3 мм. Видання K / DA містить усі п’ять персонажів Арі, Акалі, Кайса, Евелін та Серафіну. Крім того, зовнішній матеріал - гума, але вгорі ліворуч є логотип K / DA із звичайною чорно-синьою кольоровою гамою. Логотип Logitech G і LoL також знаходиться внизу праворуч. Logitech каже, що поверхня забезпечує велику точність та швидкі рухи миші під час гри.

Читайте також: Logitech Випустили Портативну Бездротову Мишу MX Anywhere 3.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version