Home Новини сучасних технологій Logitech випустили портативну бездротову мишу MX Anywhere 3

Logitech випустили портативну бездротову мишу MX Anywhere 3

0

Logitech випустили портативну бездротову мишу MX Anywhere 3, яка буде доступна для попереднього замовлення вже сьогодні. Ціна бездротової миші – 79,99 доларів. Що стосується дизайну, Anywhere 3 майже такий самий, як Anywhere 2S.

Logitech випустили портативну бездротову мишу MX Anywhere 3

Нове металеве колесо MagSpeed на бездротовій миші приносить електромагнітну прокрутку до Anywhere 3. Нове колесо робить його швидшим та точнішим, ніж попередній механізм прокрутки на Anywhere 2s. Нова миша також має технологію 4000 DPI Darkfield, яка допомагає їй відстежувати будь-який матеріал, навіть скло, а колесо має функцію середнього клацання, яку ви можете налаштувати в Logitech Options.

Ви також можете налаштувати силу прокрутки в програмному забезпеченні Logitech, яка збільшить або зменшить кількість рядків, які ви відчуваєте під час прокрутки в режимі трещотки. За замовчуванням верхня кнопка перемикається між храповим режимом та режимом гіпершвидкої прокрутки, але, як і у більшості кнопок на пристроях MX, ви можете змінити дію, призначену цій кнопці, у меню Параметри.

Усі ці функції дозволяють вам налаштувати почуття Anywhere 3 під час його використання, і це гарна річ для миші, яку ви повинні використовувати, де завгодно. Миша також має 70-денний час автономної роботи та заряджається через USB-C.

Logitech MX Anywhere 3 поставляється в універсальній версії, сумісній з більшістю операційних систем, включаючи ОС Chrome та Linux, та версію, оптимізовану для macOS. Перший працює через Bluetooth або з включеним об'єднуючим USB-приймачем, а другий - лише для Bluetooth. Обидва коштують 79 доларів США та доступні для попереднього замовлення.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version