Home Новини сучасних технологій Xiaomi запатентовує складаний смартфон із дизайном Z Fold

Xiaomi запатентовує складаний смартфон із дизайном Z Fold

0

Хоча Xiaomi представила свій прототип подвійного складаного смартфона ще в 2019 році, пристрій ніколи не випускався комерційно. Зараз, Xiaomi запатентовує складаний смартфон із дизайном Z Fold.

Xiaomi запатентовує складаний смартфон із дизайном Z Fold

Відповідно до звіту LetsGoDigital , компанія подала патент до ВОІВ (Всесвітнє відомство інтелектуальної власності). Цей патент був затверджений минулого тижня і містить також 16 ескізів пристрою. Дивлячись на ці зображення, смартфон виглядає як будь-який інший пристрій спереду, коли він складається.

У розкладеному вигляді пристрій відкриває великий дисплей з іншого боку зовнішнього дисплея, який видно було спереду. Цей великий дисплей має два шарнірні механізми, це означає, що технічно він має три області екрану, причому перша знаходиться на протилежній стороні зовнішнього дисплея, тоді як дві інші є продовженням того самого, що складається всередину з тильної сторони. Оскільки задня панель повністю складається з великого дисплея, єдиною камерою є селфі-шутер, яка може бути використана як задня камера, коли пристрій розкладений.

Під основним / зовнішнім дисплеєм знаходиться більшість найважливіших компонентів пристрою, а SIM-карта та регулятори гучності знаходяться з правого боку. На цій стороні також є додаткова велика кнопка, яка, ймовірно, побудована для механізму розкладання. Знизу знаходиться порт USB типу C, оточений решітками колонок з обох боків, які також можна знайти зверху.

На жаль, це може бути просто спроба компанії охопити всі основи. Тож невідомо, чи Xiaomi насправді планує розробку такого пристрою. Хоча пристрій цілком футуристичний, і його можна буде побачити десь у найближчі кілька років у міру подальшого розвитку технологій. Це далеко не неможливо побудувати, але може бути досить громіздким через його розмір та вагу.

Джерело : LetsGoDigital

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version