Реклама

MacBook Pro та Mac mini можуть з’явитись найближчим часом

Останні Новини

У мережі почали ширитись чутки про роботу компанії Apple над новими моделями комп’ютерів, а саме MacBook Pro та Mac mini. Про це також повідомляють в Bloomberg. У звіті говориться, що в Apple працюють над комп’ютером Mac Pro, який повинен отримати чіпсети M2 Ultra та M2 Extreme. А також модель отримає режим Apple Silicon та 256 Гб оперативної пам’яті.

Про модель Mac mini інформації практично немає, говориться лише, що на ньому тестується чіп M2 Pro та запуск даних новинок нам варто очікувати в найближчі місяці.

Щодо запуску Mac Pro, то його варто очікувати уже наступного року. Зокрема тут йде мова про 13-дюймову модель. Запуск 14-дюймових MacBook Pro і 16-дюймових MacBook Pro очікується цього року, в саме в листопаді.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Користувачі WhatsApp не отримають одної із найочікуваніших функцій

Нещодавно стало відомо про те, що користувачі WhatsApp в недалекому майбутньому отримають ряд цікавих оновлень. Зараз же з’явилась інформація,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -