Home Новини сучасних технологій Магазин Epic Games Store роздає безкоштовно 15 ігор

Магазин Epic Games Store роздає безкоштовно 15 ігор

0
Магазин Epic Games Store роздає безкоштовно 15 ігор

З вчорашнього дня, магазин Epic Games Store роздає безкоштовно 15 ігор.
Кожна гра буде доступна для завантаження протягом 24 годин, але грати в них можна буде скільки завгодно, головне – не видаляти обліковий запис Epic Games Store.

Першою святковою грою в Epic Games Store став містобудівна симулятор Cities: Skylines, який був створений студією Colossal Order.

На даний момент, ця гра вже недоступна для безкоштовного завантаження, так як в 18:00 за київським часом вона була замінена іншим проектом. І так буде відбуватися кожного дня до Нового року.

"Святковий розпродаж в Epic Games Store починається 17 грудня, і ми приготували для вас кілька смакоти. Швидше виймайте знижки до 75%, але це ще не все … Починаючи з 17 грудня, ми будемо роздавати нову гру кожен день протягом двох тижнів підряд! Так-так - цілих 15 днів безкоштовних ігор! Кожну з них можна буде отримати безкоштовно лише протягом 24 годин, але після цього вони залишаться у вас назавжди. Кращого часу, ніж зараз, не придумаєш! " Epic Games Store

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version