Home Новини сучасних технологій Microsoft працює над великим оновленням для Surface Duo

Microsoft працює над великим оновленням для Surface Duo

0
Microsoft працює над великим оновленням для Surface Duo

Microsoft почала працювати над пристроєм з двома екранами наприкінці 2014 року, і для того, щоб запустити такий пристрій, як Surface Duo, потрібне міцне бачення і багато напруженої роботи. Microsoft почала вивчати ідеї апаратного забезпечення з двома екранами, і нарешті вони створили міцний пристрій під назвою “Surface Duo”. Сьогодні ми дізналися, що Microsoft працює над великим оновленням для Surface Duo.

Повідомляється, що компанія працює над новим оновленням камери для Surface Duo, яке дозволить увімкнути кілька нових функцій, включаючи вбудований «Image Refiner». Крім того, компанія також працює над функцією під назвою “Photo Solid”.

Корпорація Майкрософт працює над ще однією функцією, яка зменшить тремтіння зображення та покращить стабільність, маніпулюючи зображенням за допомогою системи електронної стабілізації зображення (EIS).

Також, схоже, Microsoft тестує функцію “zzHDR”, щоб показати попередній перегляд зображення HDR без будь-яких затримок затвора. Інші функції, які були протестовані внутрішньо, включають підтримку Multi-Frame.

Очікується, що наступне оновлення програмного забезпечення Surface Duo надійде в жовтні 2020 року з останньою виправкою безпеки.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version