Home Новини сучасних технологій Суббренд Xiaomi готується випустити смартфон C3

Суббренд Xiaomi готується випустити смартфон C3

0

Надійшла інформація, що суббренд Xiaomi готується випустити смартфон C3. Мова йде про смартфон POCO C3. Відповідний смартфон отримав сертифікат Bluetooth SIG. Також в мережі поширилися зображення смартфона, який підходить під опис С3.

Смартфон M2006C3MI знову в центрі уваги завдяки сертифікації Bluetooth SIG, яка “підтвердила” назви POCO C3. Сама сертифікація не виявляє нічого нового, але ще раз підкреслює певну схожість із Redmi 9C. Чи це ребрендинг того самого?

Бажаючи виправити збіг між redmi 9C та POCO C3, останній може мати на борту SoC MediaTek Helio G35, акумулятор 5000 мАг та РК-дисплей з роздільною здатністю HD +, та селфі камеру на 5 Мп. На задній панелі розміщена потрійна камера 13 + 5 + 2 Мп , розташована у верхньому лівому куті. З боку програмного забезпечення повинен бути Android 10. Він буде доступним в двох варіантах: 2ГБ ОП + 32ГБ внутрішньої, 3ГБ ОП + 64ГБ внутрішньої.

Очікується, що версія із 2ГБ оперативної пам’яті буде коштувати менше 100 €.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version