Home Новини сучасних технологій Microsoft випускає гарнітуру змішаної реальності HoloLens 2

Microsoft випускає гарнітуру змішаної реальності HoloLens 2

0

Сьогодні ми дізналися, що Microsoft випускає гарнітуру змішаної реальності HoloLens 2. Цю гарнітуру анонсували ще в лютому 2019 року і продавалася вона тільки ексклюзивно компаніям, при цьому Microsoft налаштовувала гарнітуру перед покупкою.

Від сьогодні, дана гарнітура стала доступною для всіх бажаючих, в кого знайдуться зайві 3500 доларів). Однозначно, ця гарнітура найкраще підійде для тих, хто займається роздрібною торгівлею, працює в сфері охорони здоров’я або ж у виробничій сфері.

Microsoft випускає гарнітуру змішаної реальності HoloLens 2

Mixed Reality Microsoft HoloLens 2 працює на процесорі Snapdragon 850 Qualcomm. Також вони отримали 4Гб оперативної пам’яті та 64Гб внутрішньої пам’яті UFS 2.1. Додатково варто відмітити, що змішана реальність HoloLens 2 отримала Bluetooth 5, Wi-Fi 5 та порт USB Type-C.
Автономність роботи складає 2-3 години на одному заряді. HoloLens 2 підтримує швидку зарядку USB-PD.

Також гарнітура отримала відстеження 6DoF, просторове відстеження та змішане захоплення реальності. Також присутнє відстеження очей в режимі реального часу, голосові команди і Windows Hello.

Основним плюсом гарнітури є те, що вона зроблена таким чином, що ви можете носити свої окуляри (за рецептом) та гарнітуру одночасно.

Рекомендуємо: AdBlock Зламав Браузер Microsoft Edge

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version