Home Новини сучасних технологій AdBlock зламав браузер Microsoft Edge

AdBlock зламав браузер Microsoft Edge

0

Сьогодні з’явилася чергова проблема з браузером Edge. Як повідомляють в Microsoft, AdBlock зламав браузер Microsoft Edge. Користувачі браузера почали скаржитися на чорні екрани під час перегляду відео на YouTube, на що Microsoft дав наступну відповідь:

AdBlock зламав браузер Microsoft Edge

“Наша команда з питань медіа отримала ряд повідомлень про потенційну помилку, тому ми хотіли повідомити вас про свої висновки. Ми чули, що у багатьох користувачів, у яких встановлено розширення AdBlock (Plus) або Adblock для Youtube, виникають помилки під час перегляду відео на YouTube. Якщо у вас виникла ця помилка, ви, швидше за все, зіткнетеся з чорним екраном на відеоплеєрі при спробі завантажити відео на YouTube. Ми виявили, що така поведінка відбувається у всіх операційних системах та на всіх каналах Microsoft Edge”.

Нагадуємо: Microsoft створили офлайн гру для браузера Edge.

Користувачі, які зіткнулися з цією проблемою, повідомляють що в них з’являється помилка під час відтворення відео: “Виникла помилка. Будь ласка, спробуйте пізніше”.

Microsoft дав такі рекомендації для вирішення цієї проблеми: “вам доведеться вимкнути розширення AdBlock та завантажити веб-сторінку, щоб відтворити відео”. Також вони попросили надати відгук, якщо у вас відсутні такі розширення (AdBlock (Plus) або Adblock для Youtube) і у вас всерівно присутня така помилка. Для того щоб надіслати відгук, необхідно утримувати Shift + Alt + I у браузері Edge.
Також в компанії запевнили, що в найближчий час вони постараються виправити цю помилку.

Рекомендуємо: Браузер Edge доступний з оновленням Windows 10.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version