Home Новини сучасних технологій Відомі характеристики смартфона Redmi 9A

Відомі характеристики смартфона Redmi 9A

0

Нещодавно, 14 червня, смартфон Redmi 9A був сертифікований FCC і були розкриті деякі деталі майбутнього смартфона. Сьогодні ж нам стали відомі характеристики смартфона Redmi 9A, які було розкрито в каталозі товарів компанією Xiaomi.
Виходячи з каталогу, вже відомо, що смартфон отримає 6,53-дюймовий HD +дисплей. Це цілком стандартний дисплей і його можна знайти на багатьох бюджетних смартфонах.

Відомі характеристики смартфона Redmi 9A

Також повідомляється, що він отримає основну камеру на 8МП (раніше мова йшла про 13МП) та 5МП фронтальну (селфі) камеру. Працювати смартфон буде на процесорі MediaTek Helio G25 SoC з тактовою частотою 2,0 ГГц. Як і раніше, смартфон отримає 3ГБ оперативної пам’яті та 32ГБ внутрішньої. Керувати смартфоном буде OC Android 10.
Живитися смартфон Redmi 9A буде від акумулятора на 5000 мАг, що навіть дуже добре для бюджетного смартфона. Також буде підтримка швидкої зарядки на 18ВТ.
Очікується, що ціна на смартфон не буде виходити за межі 100-120 євро.

Рекомендуємо: Redmi випустили монітор Display 1A.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version