Home Новини сучасних технологій MIUI 12.5 може дебютувати разом із смартфоном Xiaomi Mi 11

MIUI 12.5 може дебютувати разом із смартфоном Xiaomi Mi 11

0
MIUI 12.5 може дебютувати разом із смартфоном Xiaomi Mi 11

Xiaomi почала надсилати оновлення MIUI 12 на свої телефони приблизно в травні. З тих пір компанія поставила оновлення для більшості своїх телефонів, хоча в деяких випадках лише після певної суєти та спотикань. Однак з якихось причин компанія не переходить до MIUI 13, як можна було б очікувати. Натомість, сьогодні стало відомо, що MIUI 12.5 може дебютувати разом із смартфоном Xiaomi Mi 11.

 За словами керівника відділу розробки програмного забезпечення Xiaomi Джина Фана, Xiaomi анонсує MIUI 12.5 десь цього місяця. Дата не вказана, але свіжа інформація дає уявлення про те, коли це буде.

Згідно з повідомленнями минулого тижня, Xiaomi випустить серію Mi 11 29 грудня. Таким чином, існує величезна ймовірність того, що компанія також випустить MIUI 12.5 на цю дату, з новими флагманськими телефонами, що мають програмне забезпечення. 

Це загальногалузева тенденція, коли такі компанії, як Huawei та Samsung, дебютують разом із новими флагманськими версіями нового програмного забезпечення.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version