Home Новини сучасних технологій Відома дата релізу смартфона Xiaomi Mi 11

Відома дата релізу смартфона Xiaomi Mi 11

0
Відома дата релізу смартфона Xiaomi Mi 11

Xiaomi обіцяла представити свої нові флагмани Mi 11 і Mi 11 Pro в грудні, і ось зараз з’явилося трохи більше конкретики щодо дати прем’єри. Сьогодні стала Відома дата релізу смартфона Xiaomi Mi 11. Як пише джерело, дебютує смартфон після католицького Різдва, але до Нового року. Якщо подивитися на календар і взяти до уваги, що анонси Xiaomi в основному трапляються по вівторках, можна припустити, що захід відбудеться 29 грудня.

Також джерело говорить про те, що Mi 11 отримає якісний екран AMOLED виробництва Samsung. Про екрані Mi 11 Pro нічого не говориться, але він вже точно гірше не буде.

Обидві моделі будуть побудовані на Snapdragon 888 і стануть першими серійними моделями в світі на нової топової однокристальної системі Qualcomm. Mi 11 буде підтримувати зарядку потужністю 55 Вт, а підтримка зарядки потужністю 100 Вт (або вище) якщо і буде, то лише у Mi 11 Pro. Ємність акумуляторів цих моделей буде перебувати у відмітку 5000 мА · год. Раніше офіційний представник Xiaomi пообіцяв, що Mi 11 дефіцит не загрожує - смартфонів вистачить усім.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version