Home Новини сучасних технологій Смартфон Xiaomi Mi 11 Pro перевершить Apple iPhone 12

Смартфон Xiaomi Mi 11 Pro перевершить Apple iPhone 12

0
Смартфон Xiaomi Mi 11 Pro перевершить Apple iPhone 12

Смартфон Xiaomi Mi 11 Pro перевершить Apple iPhone 12. Як мінімум, це стосується яскравості дисплея. Відомий інсайдер під ніком Digital Chat Station повідомив подробиці про екран, який повинен бути встановлений у флагманському смартфоні Xiaomi Mi 11.

За словами джерела, Xiaomi Mi 11 оснащений дуже якісним екраном OLED виробництва Samsung дозволом QHD +, який підтримує адаптивну частоту оновлення зображення до 120 Гц. Також заявлена ​​підтримка 10-бітного кольору і пікова яскравість 1500 кд / м2.

Варто нагадати, що екран смартфона Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G був визнаний кращим на ринку, його пікова яскравість становить 1600 кд / м2, а максимальна частота також дорівнює 120 Гц. А, наприклад, екран iPhone 12 Pro має пікову яскравість до 1200 кд / м2.

Вчора з'явилася інформація про те, що Xiaomi Mi 11 не тільки стане першим представленим смартфоном з Qualcomm Snapdragon 888 - у Xiaomi буде певний період ексклюзивності для використання Snapdragon 888.

Раніше Digital Chat Station точно першим повідомив характеристики і дати виходу Redmi K30 і Xiaomi Mi 10, а також регулярно публікує інформацію, отриману від власних інформаторів у відділах досліджень і розробок різних компаній, так що йому можна довіряти.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version