Home Новини сучасних технологій Google розробляють смартфон, який буде конкурувати з Apple iPhone 12 Mini

Google розробляють смартфон, який буде конкурувати з Apple iPhone 12 Mini

0

Сьогодні надійшла інформація, що Google розробляють смартфон, який буде конкурувати з Apple iPhone 12 Mini. На сайті Slashleaks опублікували фотографії нового смартфона лінійки Google Pixel, який, як стверджують автор і напис на екрані пристрою, може отримати назву Google Pixel Mini.

Google розробляють смартфон, який буде конкурувати з Apple iPhone 12 Mini

Однак відразу ж варто відзначити, що автор витоку не має за своїми плечима ніякої репутації, це його перший пост на Slashleaks, тому фотографії цілком можуть виявитися підробленими.

На скріншотах згадується тільки назва моделі, а також наявність слотів для двох SIM-карт. На даний момент ми можемо також відзначити, що пристрій оснащений гігантськими за сучасними мірками рамками дисплея, особливо у верхній частині.

Останні пару років такі смартфони на ринку практично не з'являються. Це також побічно вказує на те, що перед нами, - не Google Pixel Mini, а якийсь інший смартфон з кастомной прошивкою.

За останні кілька днів в Мережі також з'явилися фотографії передбачуваних Google Pixel XE і Google Pixel 5 Pro, який може бути оснащений підекранной фронтальною камерою.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version