Home Новини сучасних технологій Перший смартфон Nokia з Android 11 Go Edition може вийти цього місяця

Перший смартфон Nokia з Android 11 Go Edition може вийти цього місяця

0

Cьогодні стало відомо, що перший смартфон Nokia з Android 11 Go Edition може вийти цього місяця. Компанія HMD Golbal офіційно повідомила про те, що на наступному тижні буде випущений такий смартфон, який буде працювати під управлінням полегшеної версії Android під назвою Android Go.

Перший смартфон Nokia з Android 11 Go Edition може вийти цього місяця

В даний момент невідомо, чи йде мова про Android 10 Go Edition або Android 11 Go Edition, яка була представлена ​​у вересні цього року. Нагадаємо, це вже третя версія операційної системи Android Go Edition, яка з’явилася в 2018 році. За словами Google, Android 11 Go Edition здатна на 20% швидше запускати додатки, ніж торішня Android 10 Go Edition.

Android 11 Go Edition доступна для розробників з жовтня, смартфони, які працюють під управлінням цієї операційної системи, повинні мати не менше 2 ГБ оперативної пам'яті, щоб тримати запущеними у фоновому режимі кілька додатків.

До це компанія вже випустила кілька моделей Nokia з Android Go, включаючи Nokia C1, Nokia C2, Nokia 1, Nokia 1 Plus, Nokia 1.3 і Nokia 2.1. Цілком очевидно, що і нова модель буде ставитися до недорогого сегменту. Презентація запланована на 15 грудня.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version