Home Новини сучасних технологій Nokia показали новий компактний смартфон

Nokia показали новий компактний смартфон

0

Сьогодні Nokia показали новий компактний смартфон. HMD Global опублікували перше офіційне зображення якого представлено в даній замітці.

Зображення підтверджує, що цей смартфон відноситься до бюджетної категорії. На це явно вказує застарілий дизайн і екран з дуже великою верхньою рамкою, де розташовується фронтальна камера.

Nokia показали новий компактний смартфон

Нещодавно китайський регулятор TENAA схвалив для виходу смартфон з модельним номером Nokia TA-1335. Імовірно, він буде випущений під назвою Nokia C1 Plus. Фотографії смартфона відповідають тому, що ми бачимо на першому офіційному зображенні.

Габарити смартфона становлять 149,1 x 71,2 x 8,75 мм при масі 122 грами. Очікується, що телефон буде в двох кольорах, темно-синьому і шампанське. Смартфон отримає екран діагоналлю 5,45 дюйма дозволом 720 x 1440 пікселів c співвідношенням сторін 18: 9. Він побудований на базі невідомої однокристальної системи c тактовою частотою 1,4 ГГц і має 2 ГБ оперативної пам’яті, а також 64 ГБ флеш-пам’яті. В якості операційної системи вказана Android 10, але ймовірно мова йде про Android 10 Go Edition.

Nokia TA-тисяча триста тридцять п'ять має 3-мегапіксельну фронтальну камеру і 5-мегапіксельну основну камеру. Смартфон оснащений акумуляторною батареєю ємністю 2500 мА • год. Офіційний анонс смартфона очікується 15 грудня.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version