Home Новини сучасних технологій Nokia готується представити бюджетний смартфон C1 Plus

Nokia готується представити бюджетний смартфон C1 Plus

0

Сьогодні надійшла інофрмація, що Nokia готується представити бюджетний смартфон C1 Plus. За наявною інформацією, це недорога новинка, повідомляє Nokiamob. Сьогодні Nokia TA-1335 з’явилася в базах даних китайського органу влади TENAA, якою, ймовірно, буде Nokia C1 Plus.

Nokia готується представити бюджетний смартфон C1 Plus

Раніше інтернет-магазини в Австралії поділилися деякою інформацією про телефон. У той же час російські роздрібні торговці також поділились своїми специфікаціями. Тепер TENAA опублікувала повні фотографії телефону та деякі технічні характеристики, які підтверджують, що це, мабуть, новий учасник лінійки C.

За інформацією з TENAA, цей телефон має темно-синій та інші кольорові варіанти, а його розмір корпусу становить 81 × 44,5 × 22 мм і важить 122 грами. Поки параметри екрану ще не оголошені. Але, за чутками, він мав би 5,45-дюймовий РК-екран з роздільною здатністю 1440 х 720 пікселів.

Що стосується конфігурації, цей телефон оснащений 2 ГБ оперативної пам'яті та 64 ГБ внутрішньої пам'яті, новинка підтримує пам'ять розширення карт Tflash. Крім того, він підтримує стандарти мобільних телефонів, такі як GSM, TD-LTE, LTE FDD та WCDMA.

Крім того, у цього телефону є дві 8-мегапіксельні камери спереду та ззаду. Ємність акумулятора становить 2500 мАг, і він попередньо встановлений в операційній системі Android 10.

Варто ставитися до інформації, яка зараз опублікована з невеликим застереженням, але судячи з усього, фінський HMD Global знову випустить новий смартфон Nokia. Nokia C1 Plus незабаром доповнить пропозицію в дуже доступному ціновому діапазоні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version