Home Новини сучасних технологій Смартфон Samsung Galaxy Note 21 отримає підекранну камеру

Смартфон Samsung Galaxy Note 21 отримає підекранну камеру

0
Смартфон Samsung Galaxy Note 21 отримає підекранну камеру

Очікується, що Samsung продовжить лінійку Note як мінімум у 2021 році, до смерті цієї знаменитої лінійки смартфонів. Нещодавно інформатор опублікував інформацію про те, що смартфон Samsung Galaxy Note 21 отримає підекранну камеру.

Інформація надходить від витоку, Tron (@cozyplanes), і він сказав, що Galaxy Note 21 тестується за допомогою двох екранних технологій, одна – це звичайний перфорований дисплей, а інша – UDC (Under Display Camera) дисплей з прихована камера внизу.

https://twitter.com/cozyplanes/status/1334687057755557890

Однак причина, через яку Samsung відкладає комерціалізацію технології, полягає в тому, що вартість та якість вважаються невідповідними стандартам Samsung.

Однак, оскільки Note 21, можливо, є кінцевим продуктом лінійки Note, також можливо, що Samsung залишить слід цим продуктом і використає Note 21 для тестування першого смартфона за допомогою підекранної камери. Бренд також є одним із способів змусити користувачів більше запам’ятовувати цю модель.

Цього року Samsung випустила Note 20 та Note 20 Ultra, які оснащені 4500mAh, найбільшим із серії Note на сьогодні, і підтримують швидку зарядку до 25 Вт. Варто зазначити, що перша серія Samsung від Note народилася в 2011 році, і наступного року вона буде 10-річчям. Можливо, Samsung скористається цією можливістю, щоб запустити ще одну пам'ятну Galaxy Note 21 .

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version