Home Новини сучасних технологій Honor готується до релізу перших смартфонів після зміни власників

Honor готується до релізу перших смартфонів після зміни власників

0

Сьогодні ми отримали інформацію, що Honor готується до релізу перших смартфонів після зміни власників. Смартфони Honor V40 стануть першими моделями компанії після здобуття незалежності. Від цих моделей чекають багато чого, але самі новинки чекати залишилося недовго. На швидкий анонс вказує включення всієї лінійки в каталог найбільшого китайського інтернет-магазину JD.com.

Honor готується до релізу перших смартфонів після зміни власників

Тепер ми абсолютно точно знаємо, що в серії буде три моделі – Honor V40, Honor V40 Pro і Honor V40 Pro +. На жаль, характеристики не повідомляються, а в якості ціни – стандартна «заглушка» в розмірі 9999 юанів.

Проте, дещо про них вже відомо. Так, пристрої будуть підтримувати швидку зарядку потужністю 66 Вт, а також отримають загнуті на боковини дисплеї. Щодо однокристальної платформи поки точних даних немає: одні джерела кажуть про застосування SoC Kirin, інші - про SoC MediaTek. Не виключено, що мають рацію і ті, і інші: просто в різних моделях будуть платформи різних виробників.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version