Home Новини сучасних технологій Смартфон Honor V40 Pro + отримає дисплей з високою частотою оновлення

Смартфон Honor V40 Pro + отримає дисплей з високою частотою оновлення

0

В наступному місяці компанія Huawei, за чутками, анонсує смартфони сімейства Honor V40. Інтернет-джерела опублікували інформацію, що смартфон Honor V40 Pro + отримає дисплей з високою частотою оновлення.

Повідомляється, що в серію увійдуть три моделі – базова версія Honor V40, більш потужна модифікація Honor V40 Pro і флагманська версія Honor V40 Pro +. Апаратам приписують наявність дисплея формату Full HD + з отвором для подвійний фронтальної камери.

Стверджується, що один або кілька представників серії отримають екран, який загинається на бічні частини корпусу. А у моделі Honor V40 Pro + панель буде володіти високою частотою оновлення – 120 Гц.

Смартфони будуть комплектуватися різними процесорами з підтримкою мобільного зв'язку п'ятого покоління (5G). Зокрема, згадано виріб MediaTek Dimensity 1000+, яке об'єднує квартети обчислювальних ядер ARM Cortex-A77 і ARM Cortex-A55, графічний прискорювач ARM Mali-G77 MC9 і модем 5G.

У тильній частині розташується багатомодульна камера з 50-мегапіксельним основним датчиком, ширококутним блоком і додатковими сенсорами. Згадана підтримка 66-ватної провідний і 40-ватної бездротової зарядки.

Новинки прийдуть на зміну смартфонам Honor V30, які показані на зображеннях. Анонс очікується в середині грудня.

Читайте також: Honor показав новий смартфон для світового ринку.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version