Home Новини сучасних технологій Microsoft здійснить ребрендинг багатьох програм для нової ОС Windows

Microsoft здійснить ребрендинг багатьох програм для нової ОС Windows

0

Microsoft здійснить ребрендинг багатьох програм для нової ОС Windows . Здається, Windows 10X змінює кілька функцій та додатків на краще, роблячи кілька компонентів інтерфейсу сучасними, щоб відрізнятись від поточної Windows 10.

Наприклад, Windows 10X видаляє Cortana під час першого запуску, а це означає, що ви отримаєте швидший та зрозуміліший досвід або анімацію, коли налаштовуєте пристрій вперше.

Windows 10X може бути доопрацьована у грудні, і вона буде вважатися готовою для виробників пізніше цього року або на початку наступного року. Модульна операційна система не з’явиться на ринку раніше весни 2021 року.

Згідно з одним документом, Windows 10X постачається з декількома програмами, відомими як програми за замовчуванням. Це включає Microsoft Edge, Office Suite, Microsoft Teams, To Do, Photos, Explorer, Camera, Calculator, Alarms & Clock, Movies & TV, Paint, Music, Notepad, People, Messaging, Media Plan та Learning Hub. Дві програми - Медіа-план та Навчальний центр - насправді є мобільними планами та порадами для Windows 10.

Оскільки Cortana не є важливою програмою в Windows 10X, Microsoft буде використовувати вбудований “Learning Hub” (наразі відомий як програма “Tips”), щоб виділити стислі пояснення щодо виконання завдань у новій операційній системі.

У новому скріншоті, опублікованому в поточній програмі Tips, Microsoft підтвердила, що “Learning Hub” - це той самий додаток для підказок з новим інтерфейсом та додатковою інформацією.

Завдяки Learning Hub виробникам ПК не потрібно буде створювати навчальні посібники, які допоможуть користувачам освоїти новий досвід Windows 10X. Цей новий додаток, який буде включений в ОС, навчить вас про нові аспекти чисто, просто.

Microsoft також планує включити відео, зображення та анімацію, що демонструють нові функції 10X в дії.

Інші попередньо встановлені програми включають Weather, Voice Recorder, People, Spotify, Netflix, Snip & Sketch та до 4 додатків OEM. Наприклад, якщо ви купуєте пристрій Windows 10X у HP, ви можете очікувати, що він буде попередньо встановлений із засобом підтримки HP.

UWP, PWA та Microsoft Store

Windows 10X буде обмежена програмами, доступними через Магазин Microsoft, такими як UWP та PWA. Передбачається, що операційна система має невелику вагу з сильним акцентом на веб-додатках, тож ви можете очікувати, що вона буде попередньо встановлена ​​з Office PWA.

Windows 10X буде сильно залежати від PWA і UWP, як повідомляється, Microsoft відмовилася від підтримки VAIL, технології віртуалізації, яка дозволила б додатки Win32.

Користувачі підприємств зможуть транслювати програми Win32 за допомогою технології, побудованої на Віртуальному робочому столі Windows, яка працюватиме лише тоді, коли у вас є підключення до Інтернету. Якщо говорити простими словами, якщо ви хочете запустити програму Win32, вам потрібно буде підключитися до веб-служби, яка, ймовірно, буде платною.

Ми можемо побачити недорогі пристрої з Windows 10X навесні 2021 року (Q2 / Q3), які можуть тісно конкурувати з Chromebook.

Читайте також: Принципово новий Windows буде готовий вже до кінця року.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version