Home Новини сучасних технологій Розкриті технічні характеристики смартфона Honor V40

Розкриті технічні характеристики смартфона Honor V40

0

Раніше ми повідомляли, що Honor готується до запуску нових смартфонів V40. Сьогодні ж були розкриті технічні характеристики смартфона Honor V40. Користувач Twitter RODENT950 розповів про ключові особливості серії та повідомляє, що дебют пристрою відбудеться наступного місяця.

Розкриті технічні характеристики смартфона Honor V40

Технічні характеристики, якими RODENT950 поділився у Twitter, демонструють значне оновлення серії V40 порівняно з серією Honor V30 з 2019 року. За його словами, нова серія V40 матиме дві моделі – V40 Pro, V40 Pro +.

Серія Honor V40 – технічні характеристики (очікувані)

Продовжуючи, серія, швидше за все, може похвалитися 6,72-дюймовим вигнутим дисплеєм FHD +. І підтримують повсюдну частоту оновлення 120 Гц. Знову ж таки, це заперечує плоский дисплей, присутній у серії V30. Далі, згідно з його підказкою, процесори будуть різними для V40 Pro та V40 Pro +. V40 Pro матиме SoC Dimensity 1000+ MediaTek . А V40 Pro +, швидше за все, матиме SoC Kirin 9000 від Huawei . Це ще раз, на відміну від серії V30, де обидва мали однаковий SoC Kirin 990 .

Крім того, серія V40, ймовірно, отримає оновлення камери з основним об'єктивом на 50 Мп, яким може стати об'єктив Sony IMX700 RYYB, такий як Honor 30 Pro + . Хоча ми не знаємо, чи збереже він потрійне налаштування, чи отримає квадро. Також кажуть, що він оснащений подвійною лінзою спереду, всередині вирізу у формі таблетки. Якщо звіт відповідає дійсності, серія V40 також отримає підвищений рівень зарядки, оснащена SuperCharge потужністю 66 Вт, а також бездротовою зарядкою на 40 Вт.

Тим не менш, ми можемо очікувати інших функцій, таких як Glass build, стереодинаміки, порти USB-C, 5G, Wi-Fi, Bluetooth, Dual-SIM та багато іншого. Звичайно, ці технічні характеристики можутьвідрізнятися в остаточних версіях. Отже, почекаємо офіційного слова від Honor.

Читайте також: Запуск Інтернет-Магазину. Що Потрібно Знати?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version