Home Новини сучасних технологій Передбачуване реальне зображення смартфона Xiaomi Mi 11

Передбачуване реальне зображення смартфона Xiaomi Mi 11

0

Сьогодні в соціальній мережі Weibo було опубліковане передбачуване реальне зображення смартфона Xiaomi Mi 11. Як зазначив інформатор Абхішек Ядав, користувач (@ 毒 舌 数码) на Weibo опублікував те, що, на його думку, є реальною версією Xiaomi Mi 11 . Говорячи про це, передбачуваний Mi 11 на знімку має чорний колір.

Але це може бути просто покриттям для прототипу або тестової моделі. У будь-якому випадку, модуль камери – це слон у кімнаті. Зображення демонструє подібний дизайн камери, який був опублікований раніше. Над світлодіодним ліхтариком є ​​два великі вирізи та маленький. Сказавши це, давайте зарезервуємо свій вирок щодо справжності реального знімка Mi 11 до офіційного запуску.

Незважаючи на те, що ми позбавлені конкретної інформації, витоки повідомляють, що датчики камери були б основними 108 Мп, надширокими 13 Мп і макрос 5 Мп. Тим не менш, Mi 11 – не єдиний пристрій на радарі витоків. Xiaomi, ймовірно, буде слідувати тенденціям попередника, випустивши Mi 11 , Mi 11 Pro як частину серії.

За словами Xiaomi, вона буде першою, яка використовує Snapdragon 888 SoC . Очікується, що Mi 11 non-Pro матиме AMOLED-дисплей із частотою оновлення 120 Гц, акумулятором 4780 мАг із зарядом 55 Вт. Враховуючи, що, за чутками, пристрій надійде у продаж цього місяця з достатньою кількістю запасів, нам не доведеться так довго чекати, щоб дізнатися офіційні ціни.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version